Over ons

Wij zijn een media/productiebedrijf die van alles uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg laten zien. Evenementen, feesten, bijzonder nieuws, politiek. Wij zijn er bij! Je kunt ons zien via facebook en Youtube.

Onze ervaren politieke redactie houdt alle ontwikkelingen in de gemeente Katwijk nauwlettend in de gaten. Wij zijn dan ook aanwezig bij raadsvergaderingen en hebben regelmatig politici voor de camera. Ook kun je ons tegenkomen bij al die bekende feesten en evenementen.We doen daar (live) verslag, maken er een leuke reportage van of zenden het
hele evenement in zijn totaal (live) uit!

Als media/productiebedrijf maken wij bedrijfsreportages of promotiefilmpjes voor uw onderneming. Meer informatie hierover kunt u aanvragen bij [email protected] of via ons formulier.

Natuurlijk zijn we er ook als er bijzondere en opvallende zaken gebeuren of we zoeken zelf speciale dingen in de buurt op.
Kortom: Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg breed in beeld. Dat is I love Katwijk!

De stuwende krachten achter I LOVE KATWIJK zijn professionele mensen. Allemaal hebben zij een ruime ervaring in het maken van televisieprogramma’s. Zowel op entertainment, informatief, drama en politiek gebied. Voor en achter de schermen. In het dagelijks leven houden zij zich bezig met het produceren, opnemen, editen van programma’s voor grote bedrijven en landelijke (commerciële en publieke) omroepen, theaterproducties, entertainment en ICT.

Kortom; de bundeling van deze krachten en talenten is de basis van
I love Katwijk!